TRAFICAȚI DE DROGURI, TRIMIȘI DUPĂ GRATII

0
471

O cantitate impresionantă de droguri de risc a fost găsită în mai multe imobile din Buzău, București și Ilfov, de către procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată din Buzău. Stupefiantele au fost descoperite în urma unor descinderi ale anchetatorilor în locuințele a cinci indivizi suspectați de implicare într-o rețea de trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, din 2020 și până în prezent, 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc(cannabis) de la persoane din municipiul București, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

De asemenea, în weekend, oamenii legii au prins, în flagrant delict, într-o parcare din municipiul Buzău, un bărbat, de 46 de ani, în timp ce încerca să vândă droguri de risc. La unul dintre imobilele din judeţul Buzău, vizate de descinderi, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis. În zece imobile percheziționate de către anchetatori, au fost descoperite cantități mari de cannabis, dar și alte droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.200 de grame de cannabis, aproximativ 900 de semințe de cannabis, 200 de grame de substanță pulverulentă, albă şi comprimate susceptibile a avea efecte psihoactive, 4 cântare electronice, 7 telefoane mobile și 2.500 de lei.

În urma probelor administrate, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Luni, doi dintre bărbați au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, iar față de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 6