ÎNCEPE PROGRAMUL ,,LITORALUL PENTRU TOȚI”, LA PREȚURI DE NEREFUZAT

0
273

Sezonul estival debutează cu tarife de trei ori mai mici față de vârful de sezon. Asta pentru că de săptămâna viitoare se dă startul oficial al programului ,,Litoralul pentru toți”. Românii care cumpără un sejur în staţiunile de la Marea Neagră, până pe 20 iunie, se pot caza cu tarife reduse chiar și cu până la 65% faţă de vârful de sezon. Cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia și Eforie Nord. Tarifele la cazare pornesc de la 68 de lei pe noapte, camerĂ dublă, la un hotel de 3 stele, în Eforie, și de la o sută de lei în Mamaia. Tarife reduse găsiți și în stațiunile din sudul litoralului. La Neptun, prețurile pornesc de la 126 de lei pentru o cameră dublă pe noapte, în timp ce la Saturn este cu aproape 50% mai ieftin.

PREȚURI PE LITORAL PÂNĂ PE 20 IUNIE, POTRIVIT www.litoralulromânesc.ro:        

  • Mamaia 3 stele/de la 100 lei camera/noapte/2 adulți
  • Mamaia Nord 2 stele/de la 75 lei camera/noapte/2 adulți
  • Eforie Nord 3 stele/de la 68 lei camera/noapte/2 adulți
  • Neptun 3 stele/de la 126 lei camera/noapte/2 adulți
  • Saturn 2 stele/de la 71 lei camera/noapte/2 adulți

Turiștii așteptați de hotelieri în această perioadă sunt pensionarii, în mod special, cei care au timp disponibil, nu au copii la școală  și care vor să viziteze muzee, să se plimbe pe plajă. În Portul Tomis funcționează la foc continuu, toate restaurantele cu specific pescăresc, iar cei care vor să facă o plimbare cu barca pot ieși pe mare să vadă delfinii. Turiștii care vor ajunge în Mamaia la sfârșitul lunii mai se vor putea plimba cu telegondola.

O călătorie costă 25 de lei și, timp de 12 minute, puteți admira stațiunea, dar și marea de la înălțime. Singurul dezavantaj este că, deocamdată sunt puține terase și restaurante deschise.  Programul ,,Litoralul pentru toți” se va termina pe  20 iunie, iar sejururile pot fi achitate la fel ca în alți ani, inclusiv cu vouchere de vacanță. Meteorologii anunță peste 20 de grade pe litoral în perioada următoare, iar apa mării avea pana la 18 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 38