SUPĂRAȚI PE CRATERELE DIN ASFALT

0
330

De ceva timp, răbdarea râmnicenilor este pusă la grea încercare de starea asfaltului de pe străzi. Oamenii reclamă craterele de pe unele artere ale orașului, unele apărute în urma intervențiilor la rețeaua de apă și canalizare. Atât conducerea Companiei de Apă Buzău, cât și cea a Primăriei Râmnicu Sărat recunosc situația și spun că lucrurile vor fi remediate în scurt timp. Cei responsabili spun că întârzierea cu care se efectuează lucrările de reparații ale carosabilului afectat este determinată de criza economică. Râmnicenii nu mai însă au răbdare și vor ca cei responsabili de starea drumurilor să intervină rapid.

Supărați de apariția craterele în carosabil sunt și taximetriștii din Râmnicu Sărat. Conducerea Companiei de Apă Buzău recunoaște că asfaltul distrus în urma intervențiilor realizate la rețeau de apă, nu a fost adus la starea inițială. Reprezentanții instituției spun că firma constructoare s-a aflat în imposibilitatea de a repara străcăciunile deoarece prețurile au tot crescut și nu a mai putut menține costul din contract.

Constructorul ar fi invocat cheltuili pe care nu le-a mai putut susține, dar în perioda următoare, lucrările vor fi reluate. Deocamdată, reprezentanții Companiei de Apă Buzău cunosc doar perioada în care vor fi demarate lucrările de asfaltare, nu și termenul de finalizare a acestora. Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, afirmă că mai multe străzi din diferite zone ale orașului au probleme. Edilul dă vina tot pe criza economică și pe creșterea prețurilor.

Primarul Sorin Cîrjan recunoaște că străzile împânzite de cratere crează mari probleme șoferilor, deoarece sunt artere circulate ale municipiului. Râmnicenii sunt nemulțumiți și de gurile de canal, care nu sunt la nivelul carosabilului şi creează, de asemenea, probleme conducătorilor auto. Străzile Crângul Meiului, Principele Ferdinand, la intersecțiile cu străzile Domneasca și Milcov, dar și strada Drăgăicii sunt doar câteva dintre arterele afectate în urma intervențiile realizate la rețeau de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 75