UN NOU DRUM POLITIC, ACELEAȘI REPERE

0
256

Problemele buzoienilor și rezolvarea lor vor fi în continuare procupările principale ale deputatului Nicolae Roman. Parlamentarul neafiliat de Buzău a declarat, astăzi, că după părăsirea grupului parlamentar al AUR, se va concentra pe continuarea unui proiect politic, alături de alți foști membri ai partidului, din județ, care va avea drept scop apărarea intereselor electoratului care l-a votat.

De altfel, viziunea politică a deputatului de Buzău a fost expusă recent și în Parlamentul României, în cuprinsul a două declarațiile politice. Într-una dintre ele, Nicolae Roman face o pledoarie pentru suveranitatea țării, iar în cea de-a doua punctează reperele activității sale politice. În ceea ce privește războiul din Ucraina, deputatul Nicolae Roman este convins că, la fel ca și în alte conflicte armate, cei care au de suferit sunt oamenii de rând, nu conducătorii.

În același context, al războiului din Ucraina, parlamentarul de Buzău dezaprobă decizia președintelui Klaus Iohannis de a disloca trupe militare străine în România, la solicitatrea NATO, fără ca o astfel de hotărâre să fie dezbătută și aprobată în Parlament. De asemenea, Nicolae Roman își anunță alegătorii, dar și pe ceilalți buzoieni care vor apeleze la ajutorul său că, în curând, va activa într-un nou sediu al biroului parlamentar, pe Bulevardul Unirii, nr. 211.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 28 = 36