HOROSCOP 6 – 12 MAI 2022

0
294

Berbec – Ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale. Fii prudent în vorbe și fapte!

Taur – Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora. Ar fi bine să eviți cumpărăturile deosebite, cheltuirea unor sume mari de bani sau semnarea unor documente care te implică pe termen lung, deoarece sunt puține șanse de succes.  Prudență în toate!

Gemeni – Ai spor în toate, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult.

Rac – Perioada este favorabilă dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și relațiilor în care ești implicat. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale.

Leu – Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență și discernământ!

Fecioară – Forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă.  Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Renunță la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții!

Balanță – Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum.

Scorpion – Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Perioada poate aduce pagube, disensiuni în acte și decizii, astfel că ar fi bine să eviți semnarea documentelor importante sau implicarea în acțiuni de anvergură.

Săgetător – Schimbări în relațiile parteneriale! Datorită unor prieteni, care te tot sfătuiesc în ultima vreme sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Nu te lăsa pe baza sfaturilor și îndemnurilor altora.

Capricorn – Ai multe de rezolvat la lo­cul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că te poți gândi la un plan de analize.

Vărsător – Săptămână importantă la lo­cul de muncă, dar și în domeniul sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să recidiveze pe un fond emoțional foarte răscolit. În plan prefesional se vor contura schimbări, dar poți lua în calcul și un alt loc de muncă.

Pești – Atât în relația cu membrii familiei, cât și relațiile sentimentale se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 22