FCSB, TOT MAI APROAPE DE BUZĂU

0
242
Sursa foto: Youtube

Conducerea FCSB și șefii de la Gloria Buzău au semnat deja un contract prin care gruparea bucureșteană a rezervat arena din Crâng în weekendul 21-22 mai. Mai mult, doi specialiști vor fi delegați de la București la Buzău, pentru a evalua suprafața de joc și a remedia eventualele probleme ale gazonului.

Ion Cazan, directorul executiv al SCM Gloria Buzău, entitate care administrează stadionul din Crâng spune că arena este pregătită să găzduiască partida dintre FCSB şi CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, care ar putea să decidă titlul de campioană a României. În prezent, se lucrează intens la gazon, s-a tăvălugit și s-a pus gazon nou pe anumite porţiuni. De asemenea, gazonul este irigat permanent, iar sistemul de drenaj nu are probleme.

Între timp, cei de la FCSB caută încă soluții pentru a juca meciul cu CFR în București. Arena Națională, va fi închisă pentru ultima etapă a Ligii I, pentru un festival de muzică. Se insistă pentru stadionul Ghencea, însă probabilitatea ca echipa lui Gigi Becali să primească un răspuns pozitiv este destul de mică, din cauza conflictului juridic cu CSA Steaua, entitate care are puterea de a decide cine joacă pe noua arenă. Cei de la FCSB au luat în calcul și varianta “Arcul de Triumf”, însă  închirierea stadionului ar putea fi zădărnicită de probleme birocratice.

Prin urmare, Buzăul rămâne cea mai viabilă soluție pentru FCSB, formație care a mai jucat pe stadionul din Crâng de două ori în acest sezon. Cu trei etape înainte de final, CFR Cluj este pe primul loc, cu două puncte mai mult ca FCSB. Până la meciul direct, clujenii mai au de jucat în deplasare cu FC Argeş şi pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar FCSB va avea două deplasări consecutive, cu Craiova şi FC Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =