VICTORIE CLARĂ PENTRU FC BUZĂU

0
260
Sursa foto: Arhivă// Facebook//FC Buzău - pagina oficială

FC Buzău a încheiat cu o victorie clară ultima partidă pe care a susţinut-o pe stadionul din Crâng, în acest sezon. Sâmbătă, în penultima etapă din Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a, echipa buzoiană a trecut cu 4-1, de deja retrogradata Unirea Constanţa, formaţie pe care o învingea, în sezonul regulat, tot în Crâng, cu un neverosimil 14-0. Meciul cu Unirea Constanţa a fost şi ultimul din carieră pentru Ciprian Petre. La 42 de ani, mijlocaşul Buzăului, căpitan în partida de sâmbătă, a decis să pună ghetele în cui.

Primul fluier al arbitrului a fost precedat de un moment emoționant, în care căpitanul Ciprian Petre a fost premiat de oficialitățile clubului și de conducătorii de la SCM Gloria. Veteranul a mai primit, de asemenea, un tricou semnat de toți jucătorii din vestiar și un premiu din partea suporterilor. Nu în ultimul rând, mijlocașul Buzăului a fost cadorisit și de fiul său, Noris. Buzăul putea deschide scorul chiar din primul minut, după o degringoladă în apărarea oaspeților, dar Ciprian Petre, omul zilei, a tras în plasa laterală. Golgeterul Adrian Chică-Roşă a deschis scorul încă din minutul 7, dar următorul gol a venit abia înainte de pauză şi a fost opera lui Cristian Ciobanu.

Croatul Dinko Trebotic a marcat la cinci minute de la reluare, bifând a treia reuşită consecutivă în tot atâtea partide, iar în minutul 69, Alexandru Munteanu a marcat şi golul 4 al buzoienilor. Două minute mai târziu, Vlad Şerbănescu a reuşit golul de onoare al oaspeţilor şi a stabilit, totodată, şi scorul final: 4-1. FC Buzău va încheia Grupa B a play-out-ului pe prima poziţie. În ciuda depunctării, FC Buzău este pe locul 1, cu 44 de puncte, cu patru mai mult decât locul 2, Unirea Dej. Săptămâna viitoare, trupa antrenată de Cristi Pustai va merge chiar la Dej, pentru a disputa ultima partidă a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 21