ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE DE 1 MAI

0
401

Amplă, mobilizare, ieri, de 1 Mai, la Râmnicu Sărat pentru curățarea unui cartier al orașului. Este vorba despre o acțiune de ecologizare derulată de echipa SoliDarnici 200, împreună cu autorități locale și județene, în cadrul unui proiect care își propune să rezolve câteva probleme de mediu de la nivelul municipiului. În cadrul acțiunii de ecologizare din cartierul Sârbi, participanții au reușit să colecteze aproximativ 20 de saci de deșeuri, în zona din vecinătatea Stației de Epurare.

Grupului de tineri voluntari Solidarnici200, din Corpul European de Solidaritate, s-au alăturat Mihail Gabriel Ilie, suprefectul județului Buzău, reprezentanți ai Poliției Locale Râmnicu SăratAdministrația Domeniului PublicTransport Urban de Călători S.A. Râmnicu Sărat, dar și reprezentanți ai Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău.

Campania națională de ecologizare ,,Curățăm România” va ajunge, în această lună, și în municipiul Râmnicu Sărat. Astfel în luna mai, peste 400 de tineri și cadre didactice din comunitatea locală vor fi implicați în acțiunea denumită generic ,, Joia ecologiei”. În ultimii ani, rezolvarea problemelor de mediu a reprezentat o prioritate pentru administrația locală din Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 47