LUCRĂRI ÎNTÂRZIATE LA COLEGIUL EMINESCU ȘI BAZAR

0
408

Elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, din municipiul Buzău, vor învăța încă un an în sediul fostului liceului tehnologic „Costin Nenițescu”, de pe strada Transilvaniei. Asta, deoarece lucrările de reabilitare a clădirii de pe strada Independenței nu se vor încheia nici în acest an, deși lucrarea ar fi trebuit deja să fie gata încă din vara anului trecut. Responsabil de întâziere – spune primarul Buzăului – este constructorul, care, în ultimul an, în special, a întâmpinat dificultăți de personal.

Scumpirea materialelor de construcții este un alt motiv al întârzierii lucrării de consolidare a clădirii Colegiului Eminescu. În aceeași situație este și un alt proiect al Primăriei. Este vorba despre lucrările la clădirile de la Bazar, de pe strada Cuza Vodă, un alt obiectiv al cărui termen de finalizare este depășit.

Cel mai probabil, atât clădirea Colegiului Eminescu, dar și Bazarul, care va deveni un mall de servicii al Primăriei Buzău, ar putea fi date în folosință în primăvara anului viitor. Cele două imobile sunt printre cele mai vechi edificii publice din județul Buzău. Colegiul Eminescu a fost inaugurat în anul 1927, iar Bazarul, în 1890.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 30