HOROSCOP 29 APRILIE – 5 MAI 2022

0
336

Berbec – În sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere.

Taur – Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești numai pe forțele tale.

Gemeni – Apar în preajma ta prieteni, dar și variante deosebite de a te implica în proiecte și acțiuni de anvergură. Fii prudent și, deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii doar spectator. Evită provocările celorlalți și escaladarea conflictelor!

Rac – În urma evenimentele și dialogurilor cu persoanele erudite din anturajul tău, ceva din filozofia ta de viață se va schimba radical și definitiv. Sunt momente bune pentru a cultiva gândirea pozitivă și idealurile înalte. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece pot aduce surprize.

Leu – Ești nevoit să achiți diverse taxe, datorii sau să te ocupi de relațiile cu instituțiile financiare. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare.

Fecioară – Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia, pe îndelete, relația cu partenerul de viață.

Balanță – Ai multe de făcut la serviciu. Ambientul profesional este dinamic, evidențiindu-se sarcini de lucru noi. Se întrezăresc și noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția unele afecțiuni.

Scorpion – Este forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Controlează-ți stările și ai răbdare ca evenimentele să-ți urmeze cursul firesc. Cheful de distracții și aventuri îți poate fi obstrucționat de către cei dragi și bine ar fi să ții cont și de părerile lor.

Săgetător – Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Rezolvă cu atenție sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Fii atent la ce ți se spune și tu la rândul tău alege-ți vorbele și gesturile cu grijă.

Capricorn – Prieteni, rude, simple cu­noștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Ceva probleme pot apărea dinspre segmentul familial.

Vărsător – Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Pești – Ești pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii. Însă, este bine să-ți temperezi elanul și să te ocupi numai de activități ușoare. Nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi, aspect neindicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 41 + = 47