ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU METALUL BUZĂU

0
413
Sursa foto: Arhivă

Metalul Buzău nu reușește să scape de pasa proastă în care a intrat, odată cu începerea play-off-ului Ligii a 3-a. Cu mulți jucători accidentați, buzoienii au pierdut, de Paști, 0 la 1 cu CSM Focșani, pe terenul sintetic din Crâng.Chiar dacă nu mai aspiră  la locul secund, cel care asigură barajul pentru liga secundă, Metalul a ținut să demonstreze, în prima repriză că este o echipă cât se poate de combativă, în ciuda numeroaselor absențe din lot. Așa se face că echipa buzoiană a a reușit să păstreze tabela albă, în prima parte a meciului.

După pauză, același joc disputat, dar fără situații importante de poartă. Totuși, în minutul 76, vrâncenii au reușit să deschidă scorul. Ionuț Manu, intrat de 10 minute pe teren, a primit balonul în flancul drept, a depășit prea ușor doi fundași ai Metalului și a șutat de la 15 metri, fără nicio șansă pentru postarul Șerban. Din păcate, Metalul nu a reușit să revină în meci, pierzând, încă o dată, în această ediție de play-off.

De altfel, buzoienii nu au reușit să acumuleze niciun punct, după încheierea sezonului regular. Cu 33 de puncte, echipa din Crâng rămâne pe poziția a treia a clasamentului, la două punctei de Aerostar Bacău, ocupanta locului 4. Băcăuanii vin la Buzău etapa viitoare, pentru o partidă care ar putea decide ocupanta ultimei poziții pe podiumul seriei. Meciul se va disputa vineri, 29 aprilie, de la ora 17,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 52