HOROSCOP 22-28 APRILIE 2022

0
415

Berbec – Sunt zile favorabile pentru a te delecta cu lecturi deosebite sau pentru a viziona, alături de cei dragi, filme de top. Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente.

Taur – Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit.

Gemeni – În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. Apar noutăți financiare, în mod special la secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Rac – O perioadă cu multă treabă de rutină, atât acasă, cât și dacă mergi la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp.

Leu – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral pentru chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional.

Fecioară – Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Relațiile sentimentale se reconfiguerază cumva, în sens benefic. Prudență în toate!

Balanță – Noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Contextul astral al săptămânii te va ajuta să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei.

Scorpion – Cheltuielile îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Sunt posibile discuții aprinse sau neînțelegeri.

Săgetător – Ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire corporală, dar și dialoguri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte.

Capricorn – Ești tulburat, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiunile cronice.

Vărsător – Sunt zile tensionate, datorită contextului astral. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te, pe îndelete, la tine. Chiar este o săptămână prielnică pentru a-ți reorganiza viața.

Pești – Imaginea ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Se conturează un final de etapă. Prudență și detașare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 51