EXCLUDERE CONTESTATĂ

0
259

Deputatul de Buzău Nicolae Roman va activa, în continuare, ca parlamentar AUR neafiliat. Roman a făcut, astăzi, această precizare în condițiile în care, Biroul Național de Conducere al AUR a decis excluderea din partid a parlamentarului de Buzău, precum și a altor doi deputați: Dănuț Aelenei și Ciprian Ciubuc. Nicolae Roman spune, însă, că decizia conducerii Alianței pentru Unirea Românilor a fost nestatutară și o va contesta în interiorul partidului.

Parlamentarul de Buzău cataloghează congresul extraordinar al AUR, în urma căruia George Simion a fost ales președinte al partidului, drept un spectacol penibil. Roman spune că alegerea lui George Simion, dar și a conducerii partidului a fost premeditată, fără ca alți membri ai AUR să poată candida la funcțiile importante. Nicolae Roman este convins că, după congresul extraordinar al partidului, în AUR s-a instaurat dictatura. Deputatul Nicolae Roman a ținut să rememoreze astăzi, 1 aprilie, un moment trist din istoria românilor.

Este vorba despre masacrul din Basarabia, de la Fântâna Albă, moment de la care au trecut 81 de ani. În anul 1941, chiar în ziua de Paște, militarii sovietici au asasinat mii de români din Basarabia și nordul Bucovinei, regiuni proaspăt anexate de URSS. Nicolae Roman îi asigură pe buzoieni că îi va sprijini în continuare în rezolvarea tuturor problemelor, după cum le promite colegilor săi din AUR că le va fi întotdeauna aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 12