SCM GLORIA BUZĂU, CALIFICATĂ ÎN SFERTURI

0
264

Deținătoarea Cupei și Supercupei României la handbal feminin, SCM Gloria Buzău, nu a avut nicio emoție în privința calificării în sferturile de finală ale Cupei României. Într-un meci din optimile de finală, disputat miercuri seară, pe terenul divizionarei secunde Corona Brașov, echipa buzoiană s-a impus la pas, 43-34 (la pauză 19-15).

Gloria Buzău nu a avut nicio problema în meciul de la Brașov în fața divizionarei secunde unde evoluează și buzoianca Alexandra Dumitrașcu, autoare a 3 goluri în acest meci, si continuă cursa către un nou turneu final in Cupa României. Echipă de tradiție în handbalul românesc, Corona Brașov se luptă pentru revenirea în Liga Florilor și a dat o replică onorabilă unei trupe net superioare.

Locul 6 cu 34 de puncte în ierarhia la zi din Liga Națională de handbal feminin, Gloria va evolua din nou în deplasare, de data aceasta în campionat, în fața unui adversar de top, CSM București, locul 2 cu 44 de puncte. Lider se menține Rapid București, 48 de puncte din 19 jocuri disputate. Întâlnirea CSM București – SCM Gloria Buzău din cadrul etapei a 19-a va avea loc duminică, 27 martie, de la ora 15.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 70