HOROSCOP 25 – 31 MARTIE 2022

0
402

Berbec – Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor, sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante, însă de realizat într-un viitor ceva mai îndepărtat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional.

Taur – Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii.

Gemeni – Multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocupă-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite. Îngrijește-te!

Rac – Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă.

Leu – Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupări importante. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente.

Fecioară – Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși, ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale.

Balanță – Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere.

Scorpion – Ești gânditor și destul de retras. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Apar și preocupări legate de bani.

Săgetător – Ai stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Noutăți financiare de anvergură!

Capricorn – Ești înconjurat de prieteni care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe.

Vărsător – Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi.

Pești – Apar și discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă, discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =