ANCHETĂ LA SPITALUL MUNICIPAL DIN RÂMNICU SĂRAT

0
318

O informație bombă aparută pe rețelele de socializare provoacă un veritabil cutremur la Râmnicu Sărat. Potrivit postării, procurorii DNA din cadrul Direcției Antifraudă, au descins, ieri, dimineață, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Procurorii DNA ar fi ridicat documente și au condus la sediul DNA persoane care sunt cercetate pentru acte de corupție, cu privire la angajări în schimbul unor sume de bani!

Dacă reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat nu au putut fi contactați pentru a formula un punct de vedere legat de aceste informații, responsabilii Primăriei Râmnicu Sărat au recunoscut că unitatea medicală face obiectul unei anchete. Viceprimarul muncipiului susține, însă, că nu cunoaște motivele controlului de la spital și nici alte amănunte legate de anchetă.

Reprezentanții Primăriei mai susțin că, până astăzi la prânz, nu discutaseră cu conducerea Spitalului Municipal despre această anchetă. Autoritățile din Râmnicu Sărat așteaptă, însă, în perioada următoare, un punct de vedere oficial din partea conducerii unității medicale. Autoritățile râmnicene precizează că își doresc ca toate instituțiile publice din muncipiu să funcționeze respectând legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =