BUZOIANCA MARINA BABOI, PE LOCUL 35

0
1260
Sursa foto: Arhivă

Cea mai rapidă atletă a României, buzoianca Marina Baboi s-a clasat doar a 35-a în cadrul Campionatelor Mondiale de atletism indoor seniori de la Belgrad, competiție desfășurată la sfâr­șitul săptămânii trecute. La cea mai importantă competiție din carieră la care și-a obținut calificarea, cea mai bună sprinteră a României s-a lovit de o concurență fantastică: nu mai puțin de 15 sportive dintre cele 24 ca­lificate în semifinale, inclusiv toate cele cinci calificate din seria Marinei, au obținut timpi mai buni decât recordul României!

Marina a avut și o doză însemnată de ghinion, fiind trimisă să alerge în chiar prima serie a calificărilor, când diverse repere sau alte elemente ce puteau face diferența nu erau conturate. În aceste condiții și în ciuda unui timp foarte bun, 7,38 secunde, buzoianca nu a terminat decât a șasea și a ratat calificarea în semifinale.

În urmă cu două săptămâni, la Campionatele Balcanice de seniori de la Istanbul, Marina a încheiat cursa de 60 de metri pe locul 3. O mică consolare pentru ea, la Belgrad, unde Marina a alergat un timp mai bun decât cele două, care au scos rezultate mai modeste, 7,45 secunde, respectiv 7,42 secunde.

Mondialele de seniori de la Belgrad au fost ultima competiție a sezonului indoor la care Marina a participat. Palmaresul acestor prime trei luni ale anului cuprinde două titluri de campioană națională, la 60 și 200 de metri, și o medalie de bronz la Campionatele Balcanice de la Istanbul, la 60 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 94