VICTORIE LA SCOR PENTRU FC BUZĂU

0
944
Sursa foto: Arhivă

Victorie categorică pentru FC Buzău, sâmbătă, în Crâng, în prima etapă a play-out-ului eșalonului secund, Grupa B. Într-un meci doar de palmares, cum vor fi toate cele șase, de altfel, pe care le va avea de disputat în această parte a doua a campionatului, echipa buzoiană n-a avut milă de Viitorul Tg. Jiu, în fața căreia s-a impus cu scorul de 6-2 (la pauză 2-0).

Tabela a arătat primul gol destul de târziu, în minutul 41, după o intercepție norocoasă a lui Chică Roșă, la 30 de metri de poarta lui Geantă. Portarul oaspeților a fost lobat apoi elegant, de vârful venit de la Botoșani. Chiar înainte de pauză, Buzăul și-a majorat avantajul, prin Ciobanu, care a reluat cu capul în plasă o centrare excelentă venită din flancul drept, de la Zamfir.

Gorjenii au redus din diferență în minutul 57, prin Mitrică, și chiar au forțat egalarea, însă tot FC Buzău a fost echipa care a reușit să puncteze. Dorin Burlacu a înscris, la nici două minute după ce fusese introdus în teren cu un șut sec, sub bară, după o lovitură liberă. Echipa din Crâng a încheiat conturile partidei în minutul 80, după ce Pațurcă a trimis calm, pe lângă Geantă.

Până la final, s-a mai înscris, însă, pe bandă rulantă. Vespe a marcat pentru oaspeți, din nou, după o greșeală flagrantă a unuia dintre fundașii buzoieni. Ultimele două minute ale meciului au mai adus două goluri pentru jucătorii din Crâng, prin Cârstocea și același Burlacu. La final, FC Buzău – Viitorul Pandurii 6 la 2, scor care mai alungă din tristețea ratării play-off-ului.

În celelalte două meciuri din Grupa B de play-out s-au consemnat două victorii ale oaspeților: Ripensia Timișoara – FC Brașov 2-3 și Unirea Constanța – Unirea Dej 1-2. Astra Giurgiu nu a jucat. Peste două săptămâni, pe 2 aprilie, în etapa a 2-a, FC Buzău o va întâlni în deplasare pe FC Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =