ÎN FAȚA UNUI CONGRES IMPORTANT

0
260

Alianța pentru Unirea Românilor se pregătește de congresul partidului, eveniment care va avea loc pe 27 martie. La Congresul AUR se vor duela două moțiuni, cele mai mari șanse avându-le moțiunea susținută de George Simion. De cealaltă parte, Dănuț Aelenei, deputat de Constanța, este singurul contracandidat al lui George Simion. Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman susține moțiunea lui Dănuț Aelenei. El consideră că deși George Simion poate fi considerat simbolul AUR, este prea tânăr pentru o asemenea responsabilitate.

Parlamentarul AUR consideră nejustificate creșterile prețurilor la combustibili din ultima perioadă și critică pasivitatea Guvernului în fața acestor majorări. Nicolae Roman este contrariat că statul nu a avut curajul de a arăta care sunt companiile din spatele firmelor care au scumpit prețurile carburanților. Deputatul AUR deplânge dispariția decanului de vârstă al Parlamentului României, Lucian Feodorov, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor. Președinte al organizației AUR Botoșani, Lucian Feodorov a suferit un infarct pe data de 5 februarie și a fost internat în comă profundă într-un spital din București.

Starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit, iar pe 16 martie, acesta a murit. Lucian Feodorov avea 79 de ani și era cel mai în vârstă deputat. A fost subprefect al județului Botoșani în perioada CDR, până în 2000, și a fost ales deputat pe listele Alianței pentru Unirea Românilor în acest județ. Deputatul AUR Nicolae Roman regretă dispariția lui Lucian Feodorov, un om de la care mulți dintre membri partidului au avut ce învăța. Nicolae Roman, alături de alți parlamentari ai AUR, vor fi prezenți, duminică, la Botoșani, la funeraliile deputatului Lucian Feodorov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 53