UN NOU APEL PENTRU AJUTORAREA REFUGIAȚILOR

0
255

Râmnicenii care vor să se alăture campaniei de ajutorare a refugiaților se pot înscrie, în continuare, în baza de date a orașului, prin formularul electronic. Mai precis, cei care doresc să ofere un sprijin victimelor războiului din Ucraina trebuie să completeze un formular electronic coordonat de Municipiul Râmnicu Sărat, în care să exprime modul în care sunt dispuși să ajute.

După completare, doritorii vor fi contactați de către reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială pentru a stabili detaliile realizării donației. Potrivit conducerii Direcției de Asistență Socială, foarte mulți râmniceni și-au oferit sprijinul și au donat alimente, produse de igienă, haine, dar și diverse alte lucruri necesare refugiaților. În prezent, în municipiul Râmnicu Sărat, nu mai sunt găzduiți refugiați din Ucraina, dar autoritățile sunt pregătite pentru orice situație.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială precizează că sunt ajutate acele persoane care au fugit din calea războiului și care nu au posibilități materiale. 52 de persoane din Ucraina au fost cazate, săptămâna trecută, în municipiul Râmnicu Sărat. Un grup de refugiați a fost repartizat la Liceul Tehnologic ,,Victor Frunză”, iar celălalt grup la un motel situat la ieșirea din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =