MĂSURI RUTIERE CRITICATE

0
281
Sursa foto: Facebook //municipiul Râmnicu Sărat

Unii cetățeni critică anumite măsuri rutiere instituite, recent, în municipiul Râmnicu Sărat. O nemulțumire ar fi legată de apariția ,,sensului unic” pe strada Horia, unde va funcționa noua autogară din Râmnicu Sărat. Primarul orașului, Sorin Cîrjan, spune că autoritățile locale au fost nevoite să respecte reglementările legale, iar modificările s-au impus în urma analize atente.  

O altă măsură de sistematizare rutieră a fost instituită pe strada ,,Principele Ferdinand”, acolo unde s-a lărgit trotuarul, pentru ca trecerea de pietoni să fie mult mai vizibilă. Pe lângă faptul că strada este aglomerată, în zonă se află și un local al Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu”.

De asemenea, edilul afirmă că s-au primit sute de solicitări din partea râmnicenilor pentru montarea unor limitatoare de viteză pe anumite artere ale orașului, dar se pare că și această măsură i-ar deranja pe unii conducători auto. Primarul precizează că, totuși, aceste limitatoare nu ar fi apărut pe străzile Râmnicului, dacă s-ar fi respectat viteza legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =