RER SUD, O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE

0
247

În perioada 21 martie – 23 aprilie, buzoienii vor avea posibilitatea să scape de echipamentele vechi prin intermediul angajaţilor societății de salubrizare RER Sud Buzău, care vor asigura, gratuit, colectarea şi transportul lor. Este vorba despre deșeurile voluminoase, dar și despre cele electrice, electronice și electrocasnice.

Solicitările pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice se vor face de luni până vineri, între orele 07:00 – 14.00, la numărul de telefon 0374 885 690. Colectarea acestui tip de deșeuri se va face în fiecare sâmbătă, după un program pe care RER Sud Buzău l-a pus la dispoziția cetățenilor, atât pe site-ul instituției, rersud.ro, cât și în mass-media locală.

Campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice se adresează și școlilor, persoanelor juridice și instituțiilor publice. Procedura de predare este aceeași, iar comenzile se vor face la numărul de telefon 0374.885.690. Preluarea acestora se va realiza în cursul săptămânii. Campania „Buzău, oraș deschis curățeniei!” este organizată de operatorul de salubritate RER Sud, în parteneriat cu Primăria Buzău, Asociația Ecotic și grupul de firme Green Weee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 86