HOROSCOP 11-17 MARTIE 2022

0
189

Berbec – Cheltuieli majore, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat.

Taur – Ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni simultante, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea, unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți!

Gemeni – Ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni par că se accentuează, ai încredere în tine și îngrijește-te cum știi tu mai bine.

Rac – Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt unii care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi.

Leu – Se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Cel mai bine ar fi să vorbești numai cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate.

Fecioară – Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut. Susținere de la și prin prieteni.

Balanță – Câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții sau pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi.

Scorpion – Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi concrete pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur.

Săgetător –  Multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești dornic de noutăți te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase.

Capricorn – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și, nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul.

Vărsător – Ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut!

Pești – Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar dăuna. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 19 + = 21