MECIUL ANULUI PENTRU FC BUZĂU!

0
262
Sursa foto: Arhivă

Meci de totul sau nimic pentru FC Buzău, în acest weekend! Trupa din Crâng își joacă calificarea în play-off-ul eșalonului secund împotriva Concordiei Chiajna, într-o partidă programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe propriul stadion, iar victoria este obligatorie! Pentru a ­mări șansele jucătorilor lui Cristi Pustai, conducerea clubului buzoian a luat o decizie în premieră în acest campionat: publicul va avea acces gratuit!

Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, FC Buzău este pe locul 6, cu 32 de puncte, la egalitate cu locul 7, Csikszereda Miercurea Ciuc. Echipa din Crâng beneficiază, însă, de avantajul victoriei în meciul direct, astfel că o eventuală victorie sâmbătă ar echivala cu accederea în play-off.

Concordia Chiajna vine după o remiză albă cu Timișoara și un eșec clar la Cluj, cu Universitatea. Chiajna se clasează pe poziția a 5-a, cu 33 de puncte și nu a reușit să câștige duminică, la debutul pe bancă a lui Ianis Zicu. Petrolul Ploiești, Hermannstadt, Universitatea Cluj și Steaua București sunt deja calificate în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 71