HOROSCOP 4 – 10 MARTIE 2022

0
287

Berbec – Se recomandă prudență, indiferent cu cine discuți, pentru că unii au interese total diferite de ale tale, mascate bine cu intenții bune și vor doar să profite de pe urma experienței tale de viață sau chiar a resurselor materiale de care dispui. Sănătatea este vulnerabilă.

Taur – Este multă forfotă în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Ești bine văzut de către colegi, susținut de către șefi, astfel că sunt șanse să obții succese de tot felul. Suprize deosebite pot apărea de la și prin prieteni sau dinspre persoanele din mediul profesional care îți susțin ideile, proiectele sau activitatea.

Gemeni – Îți vei revizui toate relațiile profesionale, apoi locul pe care îl ocupi într-o structură profesională și planurile personale pe care le ai în desfășurare. Surprizele de la locul de muncă sau din segmentul profesional în care activezi pot fi de proporții, astfel că ar fi bine să fii pregătit pentru orice.

Rac – Traversezi o perioadă favorabilă câștigurilor de la și prin alții, însă evită speculațiile și visarea la descoperirea unei comori ascunse. Mentalul este foarte activ, astfel că îți vin în minte idei foarte speciale. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii, discuții cu persoane străine.

Leu – Începe o perioadă în care este posibil să lămurești aspecte patrimoniale, să afli noutăți despre moșteniri sau partaje. Se pot relua discuții cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor foloiste și administrate în comun. Se recomandă prudență și răbdare.

Fecioară – Bine ar fi să privești obiectiv la cei din preajma ta, mai ales la acele relații care presupun folosirea și administrarea unor bani și bunuri comune. Devin foarte vulnerabile relațiile cu femeile, fiind posibilă destrămarea unor parteneriate mai vechi sau mai noi.

Balanță – Se conturează începerea unei etape deosebite, în care vei reevalua toate relațiile colegiale, dar și felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Poate intra în discuție reorganizarea domeniului profesional în care activezi sau a locului de muncă.

Scorpion – Săptămâna aduce răscoliri sentimentale, astfel că toată atenția și eforturile ar fi bine să le îndrepți spre cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse și de aici aflarea unor secrete care să te destabilizeze emoțional. Unele relații se pot destrăma, altele se vor reconfigura.

Săgetător – Eforturile și atenția îți vor fi atrase de către segmentul familial. Este multă forfotă acasă și în relațiile cu membrii familiei, neputând ignora ceea ce se petrece. Începe o perioadă în care se vor relua discuții și acțiuni comune cu membrii familiei.

Capricorn – Vei relaționa cu multe persoane în această săptămână prin diverse mijloace de comunicare. Schimbul de informații este benefic și pentru tine și pentru ceilalți, însă tu fii prudent și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. Foarte ușor se poate ajunge la conflicte și neînțelegeri de tot felul.

Vărsător – Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, în speță la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Va intra în discuție și plata unor sume de bani restante sau restituirea unor sume, pe considerentul că s-au produs erori de calcul.

Pești – Vei începe o reevaluare a tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, să-ți alegi cu grijă vorbele și acțiunile, pentru că există un risc major de a strica, fără rost, multe și mărunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 88