A.U.R., APROAPE DE OAMENI

0
292

Războiul din Ucraina și drama oamenilor din țara vecină preocupă și îngrijorează, deopotrivă, Alianța pentru Unirea Românilor. Deputatul de Buzău, Nicolae Roman, se declară impresionat de solidaritatea de care au dat dovadă românii față de refugiații ucraineni. El îi îndemnă pe buzoieni, dar în special pe colegii săi din partid, să îi primească cu brațele deschise pe refugiați și să le ofere tot sprijinul celor aflați în suferință.

În același context, deputatul AUR consideră că este foarte important ca, după încheierea conflicului ruso-ucrainean, România să militeze pentru recunoașterea drepturilor românilor care trăiesc în Ucraina și, în special, pentru accesul copiilor din familii române la învățământ în limba maternă.

Într-o declarație politică depusă la Camera Deputaților, Nicolae Roman condamnă politica autorităților române privind fiscalizarea firmelor din România. El consideră că România aplică un dublu standard, oferind companiilor cu capital străin facilități de care firmele românești nu beneficiază.

Și pentru că se apropie 8 Martie, o zi specială la început de primăvară, deputatul Nicolae Roman urează tuturor femeilor din România fericire, liniște și multă iubire.

Nicolae Roman deplânge recenta tragedie aviatică din Dobrogea, în care au și-au pierdut viața 8 militari români. Deputatul AUR se declară alături de familiile militarilor morți în cele două accidente aviatice și afirmă că pregătește un act normativ prin care familiile militarilor lovite de astfel de tragedii să fie ajutate mai mult de către statul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =