INVESTIȚII ȘI ÎN PANDEMIE

0
301

La Spitalul Municipal Râmnicu Sărat investițiile au continuat, chiar și pe timpul pandemiei. Dacă inițial, mai multe firme au refuzat să execute lucrări, de teama virusului, între timp lucrurile s-au mai relaxat. În ultimii ani, pentru demararea investițiilor necesare, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a primit un sprijin financiar consistent din partea autorităților locale.

Recent, Spitalul din Râmnicu Sărat a achiziționat și o nouă centrală termică, care va fi montată în această primăvară. De asemenea, conducerea unității medicale a reușit să modernizeze lifturile și să reabiliteze Secția Dermato-Venerice. În această locație își desfășoară acum activitatea medicală Secția Boli Infecțioase.

În perioada următoare, conducerea spitalului intenționează să demareze un nou proiect de investiții. Este vorba despre construcția unei pasarele care să facă legătura între vechea și noua clădire a unității medicale. Totodată, Primăria Râmnicu Sărat lucrează la un proiect ce vizează achiziționarea de aparatură medicală de imagistică, necesară Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 75