PACIENȚII SPITALULUI MUNICIPAL DIN RM. SĂRAT TREMURĂ DE FRIG ÎN SALOANE

0
278

Reproșurile sunt formulate în mediul on-line de mai mulți râmniceni care au fost internați recent în unitatea medicală și care critică, deopotrivă, atât conducerea spitalului, cât și Primăria Rm. Sărat. Oamenii spun că în saloane este foarte frig, ceea ce nu este deloc normal pentru niște pacienți, care déjà se luptă cu boala. Autoritățile din Râmnicu Sărat spun că Spitalul Municipal are o conducerea care gestionează bugetul, iar Primăria nu are niciun amestec în programul de furnizare a căldurii în unitatea medicală.

De asemenea, primarul Sorin Cîrjan susține că le-a transmis tuturor directorilor, atât ai unităților de învățământ, cât și ai spitalului, să aibă grijă ca elevii să nu tremure în bănci, iar pacienții să nu suporte frigul în saloane. Reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat precizează că în unitatea medicală, căldura se furnizează după un program stabilit, fără a afecta pacienții. În funcție de temperaturile înregistrate afară, căldura este oprită în intervalul orar 12.00 – 16.00 sau 10.30-16.00.

Managerul unității medicale precizează că, zilele trecute, a fost într-o vizită prin saloane, iar pacienții chiar aveau ferestrele deschise și nu au semnalat lipsa căldurii. Adrian Danielescu afirmă că, anul acesta, nu a primit sesizări oficiale din partea pacienților cu privire la frigul din saloane. El mai spune că, anii trecuți, asistentele au primit sesizări din partea pacienților, dacă nu funcționau caloriferele, dar problemele au fost remediate imediat ce au fost anunțate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 19