VICTORIE ÎMPOTRIVA LIDERULUI

0
251

Victorie senzațională pentru SCM Gloria Buzău în Liga națională de handbal feminin! La capătul unei evoluții electrizante, în etapa a 15-a, a doua a returului, formația buzoiană s-a impus clar, sâmbătă, scor 30-25, chiar în fața liderului Rapid București. Giuleștencele au ajuns astfel la cea de-a doua înfrângere din campionat, dar dețin în continuare poziția de lider în clasament, cu 39 de puncte.

Socotită mare favorită la titlu în acest sezon, Rapid a venit la Buzău pentru o victorie ce s-ar fi putut dovedi decisivă în lupta finală cu CSM Bucureşti, dar a sfârşit prin a termina în genunchi o partidă pe care Gloria, infinit mai organizată, a controlat-o în permanenţă, având, pe deasupra, în portărița Marta Batinovic (se citește Batinovici), cea mai bună jucătoare de pe teren!

Gloria Buzău a avut 10-8 la pauză, după nu mai puţin de trei aruncări de la 7 metri ratate de giuleştence, dar s-a distanţat în partea secundă, când Rapidul a arătat ca o echipă oarecare, nicidecum ca o pretendentă la titlu. Scorul final, 30-25, a fost prea blând faţă de realitatea din teren. Pentru echipa buzoiană, care a revenit pe locul 4 în clasament, urmează un nou derby, de podium, la Rm. Vâlcea, etapa viitoare, joi, de la ora 16,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 85