HOROSCOP 18 – 24 FEBRUARIE 2022

0
498

Berbec – Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Echilibrează-ți programul, astfel încât să te și odihnești regulat.

Taur – Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Schimbări în segmentul muncii și al sănătății!

Gemeni – Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. Acasă, în familie este forfotă, existând riscul demarării unor conflicte pe termen lung.

Rac – Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale. Acasă, în familie se vor simți din plin razele soarelui, ce vor încălzi atmosfera domestică.

Leu – Ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală este fluctuantă. Se deschide o etapă importantă ce va schimba registrul veniturilor, dar și pe cel al muncii. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și de bun augur.

Fecioară – Stările tale de spirit oscilează, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești. Evită implicarea în investiții, cheltuieli majore, deoarece sunt șanse să cheltuiești mai mult decât îți poți permite.

Balanță – O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului.

Scorpion – Începe o perioadă interesantă referitoare la relațiile cu prietenii și susținătorii din mediul profesional, dar și pentru relaționarea cu asociațiile, organizațiile, grupurile de interese. Tendința de a te implica trup și suflet alături de alții în diverse acțiuni te poate obosi și îmbolnăvi la propriu.

Săgetător – Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață. Relațiile cu șefii și oficialitățile sunt instabile sau chiar pot lua turnuri nebănuite. Unele relații colegiale și unele etape profesionale se vor finaliza zgomotos.

Capricorn – Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, din partea partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Foarte animat devine segmentul relațiilor cu străinătatea, al călătoriilor și al pregătirii educaționale.

Vărsător – Dialogorile cu ceilalți vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare de bun augur. Este bine să ții cont și de sugestiile altora, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri.

Pești – Forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase. Foarte dinamic devine segmentul partenerial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =