VICTORIE PENTRU HANDBAL CLUB BUZĂU, DUPĂ 9 ETAPE DIN CAMPIONAT!

0
341
Sursa foto: Arhivă

De la succesul cu CSU Suceava, din octombrie anul trecut, handbaliștii buzoieni au contabilizat o serie neagră în care nu s-au ales decât cu un punct, dintr-o remi­ză la Alexandria. Ajunsă pe loc de baraj și pentru a nu-și complica situația și mai tare, Handbal Club Buzău era obligată să câștige partida de la Sala Sporturilor, cu penultima clasată, Universitatea Cluj. Misiunea nu era însă deloc ușoară având în vedere că echipa buzoiană abia trecuse printr-un nou episod de Covid, care a afectat-o nu numai în precedentul joc, de la Focșani, cât și în cel de duminică seară.

Din fericire, jucătorii lui Pero Milosevic au lăsat să se vadă asta destul de puțin sau chiar deloc și, încă de la debutul partidei, au îndreptat tunurile către poarta clujeană. Ardelenii au rezistat preț de o jumătate de repriză, cât timp avantajul gazdelor a oscilat între unul-două goluri. Desprinderea a venit înainte de pauză, 16-11.  Nimic, însă, nu avea să prevestească furtuna din partea secundă. Buzoienii au reluat jocul cu cinci goluri la rând, iar echilibrul s-a rupt definitiv.

Disputa a devenit inegală, iar buzoienii au obținut cea mai categorică victorie de până acum din Liga Națională: 36-20! După victoria de duminică, Handbal Club Buzău a scăpat, pentru moment, de poziția de baraj și a revenit pe locul 10, dar a căpătat și o doză însemnată de moral în perspectiva partidei următoare, de duminică, de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 50