HOROSCOP 04 -10 FEBRUARIE 2022

0
385

Berbec – Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur, pierzi unii prieteni, făcându-se loc pentru alții.

Taur – Schimbări importante în plan profesional! Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată, ia aminte la discuții și evenimente. Se finalizează o etapă profesională, simțind o reală ușurare sufletească, dar și fizică.

Gemeni – Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat.

Rac – Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu partenerul de viață, cu neamurile, dar și cu persoanele dragi, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine, și de aceste persoane. Poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult.

Leu – Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel.

Fecioară – Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate.

Balanță – Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ai nevoie să-ți remodelezi concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La serviciu se conturează activitate intensă.

Scorpion – În casă și familie se preco­nizează schimbări interesante, dar înconjurate de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru.

Săgetător – Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc.

Capricorn – În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente.

Vărsător – Transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Controlează-ți reacțiile! Se ivesc cheltuieli neașteptate.

Pești – Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de unele afecțiuni mai vechi sau mai noi. Dezvoltă gândirea pozitivă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =