VICTORIE FACILĂ PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
250
Sursa foto: Facebook// Știința București Handbal

Victorie fără probleme pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în ultimul meci al lui pentru Romeo Ilie, în calitate de antrenor principal. Chiar după anunțul conform căruia Adrian Chiruț va fi noul principal al formației buzoiene, buzoiencele au înregistrat cea de-a treia victorie consecutivă, 33 la 24, în deplasare, contra Științei București.

Bucureștencele au dat impresia în primele minute ale partidei că ar putea produce surpriza. Știința, echipă aflată pe penultimul loc, conducea, în minutul 18, cu 8 la 7, după ce deținuse controlul pe tabelă încă de la primul fluier. Au venit însă două goluri consecutive ale Gloriei, iar gazdele au cedat. Astfel, buzoiencele au intrat la cabine cu un avantaj consistent, 16 la 12.

Repriza secundă a fost o reală demonstrație de forță a Gloriei, echipă care a mărit constant diferența pe tabelă. Încurajate și de câțiva fani veniți de la Buzău, jucătoarele lui Romeo Ilie au apăsat pedala de accelerație, reușind să închidă practic meciul cu mult înaintea fluierului final. S-a încheiat 33 la 24 în favoarea buzoiencelor, iar Romeo Ilie și-a încheiat scurtul mandat de principal cu un palmares impecabil: 3 victorii din tot atâtea partide.

Proaspătul antrenor principal Adrian Chiruț are o misiune extrem de dificilă, pentru Gloria urmând trei partide de foc, în deplasare cu Bistrița, acasă cu Rapid și din nou în deplasare cu Vâlcea. În retur, buzoiencele mai au câteva meciuri de foc, cu CSM București, în deplasare, acasă cu Cisnădie, la Brăila, Baia Mare și tot în deplasare, cu CSM Craiova, echipa surprizelor în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 34