HOROSCOP 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2022

0
332

Berbec – Prin intermediul colaborărilor sau din cauza partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase!

Taur – Socializarea este activitatea de bază. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, dar până la urmă lucrurile se vor rezolva favorabil.

Gemeni – Ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă.

Rac – Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Posibile conflicte cu cei dragi. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin.

Leu – Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toată lumea. În plan profesional se conturează o nouă etapă interesantă pe termen lung. Ai grijă și de sănătate, deoarece ai nevoie de odihnă și remedii noi.

Fecioară – Multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Discuții aprinse.

Balanță – Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile cheltuieli nefolositoare. Situații contradictorii în relațiile familiale.

Scorpion – Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane. Unele relații se vor finaliza.

Săgetător – Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt remodelarea personalității tale, sănătatea și segmentul financiar. Există niscai neplăceri, dar vor veni vremuri bune.

Capricorn – Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imagina publică. Vor interveni momente de relaxare, dar și de disconfort sufletesc. Le vei putea depăși cu bine.

Vărsător – Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut!

Pești – Ești animat de gânduri mărețe, dornic de a te pierde în călătorii îndepărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. La serviciu ești în vizorul șefilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 23