HOROSCOP 21 -27 IANUARIE 2022

0
331

Berbec -Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut! Privește viața ca pe o experiență, ca pe un film.

Taur – Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva, care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice.

Gemeni – Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă membrii familiei. De asemenea, vei fi nevoit să te implici în treburi gospodărești.

Rac – Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți! Oferă-ți sprijinul numai la cerere expresă. Sunt posibile cheltuieli majore, creșterea veniturilor din activitatea prestată la un serviciu, dar și cadouri interesante. Evită cheltuielile nefondate!

Leu – Ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ești destul de obosit, simțind nevoia de a fi mai mult tu cu tine. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare.  Probabile cheltuieli pentru călătorii.

Fecioară – Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață.

Balanță – Se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații privitor la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Se conturează neplăceri legate de sănătatea, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate.

Scorpion – Segmentul profesional se va evidenția, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut. Finalul săptămânii evidențiază relațiile cu prietenii.

Săgetător – Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat, astfel încăt este bine fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva.

Capricorn – Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi considerabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți.

Vărsător – Cum ești dornic în permanență de acțiune, te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase pe segmentul sănătății. Ai încredere că vei rezolva totul la timp și foarte bine.

Pești – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și, nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 63