DOUĂ INCIDENTE GRAVE, ACELAȘI POLIȚIST

0
329

Un polițist din Râmnicu Sărat, de 36 de ani, este protagonistul unor evenimente care pătează grav imaginea Poliției Române. Dacă, cu două seri în urmă, bărbatul s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată și a refuzat să plătească, același polițist a provocat, sâmbătă, în localitatea Topliceni un accident de circulație. Polițistul a pierdut controlul volanului și a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Când a fost scos din mașină, martorii și-au dat seama că acesta este băut.

Locuitorii din zonă au auzit bubuitura și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Polițiștii care au cercetat evenimentul rutier au fost refuzați de colegul lor atunci când a venit vorba de testarea alcoolemiei. Agentul băut s-a ales acum cu un dosar penal pentru sustragerea de la recoltarea probelor biologice. Nu doar pentru acest incident este însă cercetat agentul. Polițistul, angajat din sursă externă, a intrat pentru prima dată în atenția șefilor, după ce în urmă cu două nopți s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată.

Pentru că a refuzat să plătească, femeia a chemat în ajutor mai mulți prieteni, iar între aceștia și polițist a început un scandal. Tânăra a sunat la 112 și a chemat un echipaj de la ordine publică. Polițistul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Ieri, după ce a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore. În cazul poliţistului buzoian se desfăşoară două anchete penale, dar şi o anchetă administrativă. Cel mai probabil, acesta va fi dat afară din poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =