TATĂ ȘI FIICĂ, MORȚI ÎNTR-UN ACCIDENT DE PE CENTURA BUZĂULUI

0
332

2022 a debutat cu o tragedie fără margini pe șoselele din Buzău. Un bărbat de 61 de ani și fiica acestuia, în vârstă de 33 de ani, ambii din orașul Focșani, și-au pierdut viața, ieri după-amiază, într-un grav accident rutier, provocat de un șofer care a pătruns pe contrases. Patru autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier care a avut loc pe șoseaua de centură a orașului Buzău.

Cei doi vrânceni, răniți grav în urma impactului, au rămas încarcerați și, pentru a fi preluați de ambulanțe, a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare.

Circulaţia pe şoseaua de centură a oraşului Buzău a fost blocată mai bine de o oră, timp în care pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini de câţiva kilometri.

Bărbatul mort în accidentul de ieri se numește Mihail Costachi și era un cunoscut kinetoterapeut din Focșani. Acesta mergea împreună cu fiica sa la Aeroportul Otopeni, când s-a produs accidentul de pe centura orașului Buzău.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 14