TRANSFER IMPORTANT, BIFAT DE FC BUZĂU

0
348

Un prim transfer important bifat de FC Buzău, în această iarnă. Fundașul stânga Robert Sălceanu, căpitanul Dunării Călărași, a semnat pentru gruparea din Crâng. Jucătorul este unul dintre remarcații ligii secunde, chiar dacă Dunărea este printre codașele competiției. Mai mult, internaționalul de tineret se încadrează și în baremele impuse de FRF.

Fotbalistul călărășean a bifat prezențe la loturile Under 18 și Under 20 ale naționalei româniei, fiind unul dintre cei mai apreciați tineri din eșalonul secund, în ciuda parcursului modest făcut de Dunărea. Tânărul a bifat  17 meciuri în acest sezon, 15 în campionat și două în Cupa României. Pe lângă faptul că aduce concurență pe postul de fundaș stânga, acolo unde evoluează de obicei tânărul Tudor Oltean, Sălceanu se constituie și într-un proiect de viitor, pentru FC Buzău.

Sălceanu a fost descoperit chiar de tenicianul buzoienilor, Cristi Pustai, fiind promovat sezonul trecut de la echipa de juniori a Dunării Călărași. În prezent, flancurile echipei naționale Under 20 sunt asigurate de doi fotbaliști din liga secundă. Este vorba despre Sălceanu, proaspăt transferat de FC Buzău și Pârvulescu, fost component al lotului Gloriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 52