TERIBILISM PERICULOS ÎN COMUNA BUZOIANĂ SĂGEATA!

0
304

Gest incredibil al unui teribilist a fost surprins de sistemul video al unui parc amenajat recent, în comuna buzoiană Săgeata! Un tânăr a smuls, din senin, o lampă solară și a fugit cu ea în spate încă aprinsă. Urmele vandalizării au fost descoperite, ieri, dimineață, de angajații primăriei. Unul dintre stâlpii de iluminat aleile grădinii publice era rupt de la bază și lipsea una dintre cele trei lămpi din capăt.

Operatorii sistemului de supraveghere video, care au analizat înregistrările, au observat cum tânărul s-a desprins de grupul său după care s-a oprit în dreptul stâlpului și a început să tragă de el. În timp ce individul forțează instalația de iluminat stradal, un scurtcircuit se produce în locul în care se rup cablurile, flama generată fiind vizibilă pe înregistrare.  Chiar și așa, tânărul smulge lampa solară și pleacă, cu ea încă aprinsă, în spate.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camere, autorul furtului a fost identificat ca fiind un adolescent de 17 ani, din Săgeata. El le-a spus angajaților Primăriei că gestul său a fost un simplu act de teribilism. Părinții aunt nevoiți acum să îi trimită bani din străinătate, pentru a achita contravaloarea pagubelor.

Acesta nu a fost singurul caz de vandalizare a parcului din Săgeata, în cele câteva luni de la inaugurare. Mai multe băncuțe au fost găsite răsturnate. Tot din înregistrările camerelor de supraveghere, cei din primărie au aflat că mai mulți tineri s-au întrecut la smuls canalele din pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 16