HOROSCOP 17 – 23 DECEMBRIE 2021

0
337

Berbec – S-ar putea să primeşti cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult.  La finalul săptămânii, fii alături de familie şi de problemele ei.

Taur – Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală sau pentru înoirea garderobei. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă. Weekend-ul propune dialoguri și plimbări lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat.

Gemeni – Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta.  La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti. Poţi primi cadouri sau recompense.

Rac – Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei.

Leu – Eşti preocupat de carieră şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect.

Fecioară – Dorinţa de rafinare sufletească este predominantă. Sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta.

Balanță – Beneficiezi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Evită semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile fără acoperire. Răzgândirile pot fi frecvente. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional.

Scorpion – Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite. Pe de altă parte, fii atent la partenerul de viaţă, care îţi poate reproşa faptul că îţi petreci timpul mai mult cu prietenii. Bucură-ţi sufletul cu plimbări în aer liber.

Săgetător – Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se vor evidențiA afecțiunile vechi, însă și unele noi. Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani de la autori necunoscuţi. Însă, uneori nu e ceea ce pare.

Capricorn – Veselia şi cheful de distracţii de care dai dovadă te fac remarcat în anturaj. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să-i laşi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile sau ideile tale. Relaţiile sentimentale sunt umbrite. Încearcă să asculţi doleanţele celor dragi şi fii mai deschis la nevoile lor.

Vărsător – Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Unele relaţii se pot rupe definitiv. Temperează-ți extravaganţele în materie de amor.

Pești – Se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana foarte bine pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi nevoie să-ți îndrepți atenția și spre treburile gospodărești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 10