INCIDENT GRAV LA UN LICEU DIN RÂMNICU SĂRAT

0
5515

Incident extrem de grav, ieri, după-amiază, la Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare” din municipiul Râmnicu Sărat. Mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce, în timpul unei pauze, un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holul unității de învățământ. Unii dintre copiii aflați pe holul liceului au acuzat simptomele unei insuficiențe respiratorii, iar alții au suferit atacuri de panică.

Asistentul medical al școlii, dar și mai mulți dascăli au intervenit imediat, au aerist încăperile și i-au scos pe elevi la aer, în curtea liceului. La fața locului au ajuns Ambulanța, dar și Poliția. Conducerea Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare” consideră că incidentul este unul izolat, dar a deschis o anchetă pentru a afla împrejurările producerii evenimentului.

În urma investigațiilor, polițiștii au mai identificat un elev care avea asupra lui spray-ul iritant, dar care nu fusese folosit. Oamenii legii au întocmit dosare penale ambilor elevi. Conducerea liceului din Râmnicu Sărat va convoca Consiliul Profesoral, pentru a se lua măsurile impuse prin Regulamentul școlar. Reprezentanții unității de învățământ precizează că asemenea acte de indisciplină în rândul elevilor nu pot fi tolerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 17