HOROSCOP 10-16 DECEMBRIE 2021

0
397

Berbec – Foarte delicate sunt relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional. Unele relații se vor finaliza definitiv. Este puțin probabil să legi noi relații în această perioadă, de aceea fii prudent și nu-ți divulga părerile și intențiile.

Taur – Mentalul este destul de răscolit, astfel că îți poate fi dificil să menții o conversație importantă sau să iei decizii de anvergură. Rezumă-te la strictul necesar și relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuții cu șefi. Prietenii te pot ajuta cu sfaturi pertinente.

Gemeni – Ar fi bine să lași deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvențe de învățare sau de evaluare necesare în plan profesional.

Rac – Relațiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Prudență, răbdare, toleranță! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plătești tu pentru alții. Activitățile culturale îți vor bucura sufletul. Participă activ la ele și lasă-te purtat de feeria lor.

Leu – Implică-te cu încredere în tot ce se ivește, pentru că te vei descurca excelent. Relațiile parteneriale sunt umbrite și se conturează încet, sigur și discret schimbări de anvergură. Observă și reține ceea ce se discută și ceea ce se petrece între tine și partenerul de viață sau colaboratori.

Fecioară – Ești foarte creativ și dornic de a-ți schimba planurile de viață, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Sunt ultimele retușuri în ceea ce privește relația cu persoana iubită și relația cu copiii. Stabilește clar ce anume vrei în contiuare să se petreacă în viața ta amoroasă și ai încredere că așa va fi. Deci, ai grijă ce îți dorești!

Balanță – Ceea ce se stabilește acum pe tot ce ține de casă și familiei va avea efecte pe termen lung. Se animă mult segmentul amoros. relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii se vor reconfigura încet, sigur și discret, fiind un preambul la ce va urma. Prudență și circumspecție!

Scorpion – Renunță la cei care te con­sumă prea mult, pentru că vor veni alții în preajma ta de o mai bună calitate. Evită să vorbești prea mult despre tine și despre intențiile tale de viitor. Unii te vor percepe greșit și îți pot crea neplăceri.  Răscoliri sentimentale și controverse în relațiile cu copiii.

Săgetător – Planuri financiare noi pe termen lung! Dispar blocajele din calea obținerii veniturilor din munca desfășurată, astfel că poți cheltui liniștit pe tot ce ai nevoie sau pe cadouri și mofturi personale. Se conturează întâlniri și dialoguri multe cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn – Te vei orienta spre cu totul alte valori morale și spirituale. Este bine să-ți stabilești planuri noi de mare anvergură, gândindu-te la cum ți-ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Stările tale de spirit sunt fluctuante. Fii prudent!

Vărsător – Ai nevoie de multă odihnă și detașare de cotidian. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, astfel că este bine să te îngrijești pe îndelete. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la relațiile și situațiile în care ești implicat. află

Pești – Ai nevoie de odihnă și meditație interioară. Se pot evidenția afecțiuni diverse. Fii prudent și îngrijește-te serios cu ajutorul specialiștilor în sănătate. Dialoguri tăinuite cu oameni dragi de încredere. Reține ce afli în aceste zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 11