MOLDOVA TV, POST CU ACOPERIRE NAȚIONALĂ

0
381

Postul de televiziune Moldova TV, care face parte din TVSAT Media Group, a devenit post național! Consiliul Național al Audioviziualului a aprobat, în ședința de marți, transformarea postului Moldova TV din televiziune regională în televiziune cu acoperire națională. Pentru acest demers, au fost extinse colaborările cu casele de producție din toate regiunile țării, au fost realizate, în studiourile proprii, noi emisiuni cu adresabilitate națională, s-a întărit parteneriatul cu agențiile de presă naționale și au fost achiziționate noi filme și documentare.

Moldova TV va difuza folclor de calitate, va promova cultura și educația școlară și va susține tinerii regizori români, precum și pe rapsozii aflați la început de carieră. O altă surpriză pentru telespectatori este pregătită în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În fiecare weekend din decembrie, vor fi difuzate numai filme și documentare românești. De asemenea, vor fi difuzate și o serie de concerte organizate în Republica Moldova.

Totodată, telespectatorii pot urmări Live postul, fără niciun cost, atât din țară cât și din străinătate, de pe laptop sau device-uri mobile, prin noua platformă on-line, wwww.moldovatv.ro, site care oferă posibilitatea interacționării, rapid și simplu, cu telespectatorii. Portalul oferă posibilitatea românilor din țară și Diapora să lăse comentarii și să trimită fotografii ori clipuri video, sau vor putea semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităților din care fac parte. Postul Moldova TV este generalist și emite 24 de ore din 24, având, zilnic, jurnale de știri, la orele 15.00, 20.00 și 23.00, precum și filme și documentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =