PRESTAȚII SUB AȘTEPTĂRI

0
323
Sursa foto: Arhivă

CSM Râmnicu Sărat a pierdut ultimul joc susținut în acest an, vineri, la Bacău, pe terenul celor de la Aerostar, meci programat în etapa a 15-a a Ligii a III-a. Băcăuanii s-au impus cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Pîrciu, în minutul 31. După acest eșec, râmnicenii au încheiat anul pe locul 5, cu 27 de puncte.

Cealaltă echipă buzoiană din Liga a III-a, Metalul, a remizat în ultima partidă programată în 2021, 1 – 1, cu Viitorul Ianca. Brăilenii au deschis scorul în minutul 48, contrar cursului jocului, iar Metalul a alergat toată repriza a doua după egalare. Alb-albaștrii au reușit egalarea de abia în minutul 91, la capătul unei acțiuni colective finalizate de Alex Atomei. Metalul încheie astfel anul cu 30 de puncte, pe locul al treilea, poziție de play-off.

Liga a III-a se reia pe 12 martie, anul viitor, cu ultimele trei etape din sezonul regulat. Râmnicenii au parte de trei meciuri infernale, pe teren propriu cu Viitorul Ianca, la Focșani, cu CSM, și din nou acasă, cu Oțelul Galați. La reluarea campionatului, Metalul Buzău deschide anul 2022 cu un derby al seriei, acasă cu CSM Focșani, urmând să se deplaseze apoi la Galați. Ultima partidă se va disputa acasă, pe sintetic, cu CS Făurei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =