MÂNCĂRURI TRADIȚIONALE ROMÂNEȘTI, PREGĂTITE DE NEPALEZI

0
456

De Ziua Națională a României, bucătarii străini ai unui restaurant buzoian, cunoscut pentru meniurile exotice, au gătit exclusiv românește, îndrumați de un maestru bucătar de-ai locului. Astfel au gândit asiaticii, cei mai mulți din Nepal, să le arate recunoștința celor care le-au întins o mână pentru a-i ajuta să-și întrețină familiile de acasă. Fasolea cu ciolan, varza călită cu mămăligă și berbecuții la proțap sunt câteva dintre bunătățile preparate de bucătarii asiatici sub îndrumarea Chef-ului Cristi Ice.

Fiecare dintre ei a primit câte o sarcină în nobila misiune culinară organizată în curtea restaurantului de pe șoseaua de centură a Buzăului. Unii s-au îngrijit de berbecuții la proțap, au făcut mămăliga, după care au perpelit-o pe grill, iar alții au gătit fasolea și varza, extrem de atenți să nu rateze nimic din indicațiile oferite de Chef Cristi Ice. Și acesta a fost curios, la rândul său,  să fure din priceperea colegilor săi exotici. Nepalezul Robi a fost unul dintre cei mai experimentați bucătari angrenați în pregătirea mesei festive de la restaurantul buzoian.

Restaurantul din Buzău este renumit pentru preparatele internaționale care sunt servite aici. Pentru Ziua Națională a României, localul a făcut o excepție, iar în meniu au fost doar mâncăruri tradiționale. Înainte de a servi gustoasele preparate, turiștii care au trecut pragul restaurantului buzoian, de Ziua Națională, au imortalizat scenele de spectacol culinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =