HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2021

0
220

Berbec – Relațiile sentimentale sunt răscolite de dialoguri pe teme vechi, considerate cumva rezolvate, însă acum se dovedește contrariul. Foarte ușor se pot isca neplăceri de la și prin prieteni. Prudență, răbdare, toleranță și fii alături de cei dragi!

Taur – Evită să vorbești despre planurile tale, întrucât unii îți vor răstălmăci vorbele și gesturile. Alții vor dori sfaturi de la tine sau soluții deosebite pentru problemele lor. Pe cât posibil ajută-i pe ceilalți, dar numai pe aceia pe care-i simți bine intenționați.

Gemeni – Relațiile cu anturajul apropiat sunt surprinzătoare. Întâlniri neașteptate, informații controversate, idei geniale referitoare la cum să-ți îmbunătățești viața și relațiile cu ceilalți. Călătorii pe distanțe scurte și demersuri intelectuale.

Rac – Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Mai întâi gândește-te pe îndelete ce anume vrei concret să schimbi sau cum anume, concret, vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo. Pentru că există multă confuzie ar fi bine să apelezi cu încredere la cineva drag din anturajul apropiat.

Leu – Ești preocupat mai mult de tine și de nevoile tale sufletești. Sănătatea este vulnerabilă și de aici și stările de spirit sunt fluctuante. Analizează pe îndelete relațiile și situațiile în care ești implicat și trasează direcții noi de abordare a vieții în general. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta foarte mult.

Fecioară – Relațiile cu prietenii sunt controversate. Ești atras de acest anturaj și dornic de a te implica în acțiuni diverse, dar se recomandă prudență. Rezervă momente de odihnă și detașează-te de forfota cotidiană. Sănătatea este foarte vulnerabilă și oricând îți poate juca feste.

Balanță – Ești foarte solicitat de către șefi și de către colegii de muncă. Reuniuni profesionale importante, discuții de anvergură cu oficialități, asumarea unor responsabilități pe termen lung. Colegii te sprijină mult și bine, dar în privința șefilor nu se poate spune același lucru.

Scorpion – Chiar dacă vei întâmpina și niscai obstacole în ceea ce vrei să realizezi, tu urmărește-ți interesele și nu renunța. Cineva din străinătate îți poate oferi informații bune referitoare la un curs sau la un loc de muncă. Selectează informația și analizează totul pe îndelete.

Săgetător – O perioadă interesantă la capitolul bani și bunuri comune cu alții. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, datorii diverse sau este nevoie să relaționezi cu instituții financiare. Investițiile tale din ultimii ani ar trebui revizuite și, în limita posibilului, puse la punct. Prudență și analiză atentă!

Capricorn – Relațiile parteneriale sunt provocatoare, dar nu este ceea ce pare. Ține-ți firea, detașează-te de acest segment și fii circumspect. Cineva din anturajul apropiat, un prieten sau o rudă, te poate ajuta să desci­frezi, cât de cât, ițele foarte încurcate ale segmentului partenerial.

Vărsător– Multă agitație la locul de muncă. Pentru că se schimbă salarizarea și se tot negociază condiții noi de muncă, vei fi nevoit să muncești mai mult. Fii prudent și tolerant! Evită să te implici în prea multe activități, pentru că nu este ceea ce pare. Sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odih­nă.

Pești – Este bine să petreci zilele acestea câteva momente alături de cei dragi. Atât persoana iubită, cât și copiii au nevoie de sprijinul tău și de a face lucruri împreună. Distrează-te și ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =