VICTORII PE LINIE PENTRU ECHIPELE BUZOIENE DIN LIGA A 3-A DE FOTBAL

0
300
Sursa foto: Arhivă

În weekend, Metalul Buzău nu a avut nicio emoție în deplasarea de pe terenul celei mai slabe echipe din serie, Sportul Chiscani. Dacă în tur a fost 8-1 pentru echipa buzoiană, și partida retur a reprezentat un festival ofensiv pentru jucătorii lui Vali Stan, care s-au impus cu 6-2. Golgeterul Andrei Pavel a fost din nou în zi de grație, cu patru reușite.  Alin Iacob și Constantin Clătinci au  completat lista marcatorilor de la Chiscani.

Ieri, Metalul Buzău a disputat, pe teren propriu, și restanța cu Sporting Liești, partidă amânată acum 10 zile din cauza unor cazuri de Covid în trupa gălățeană. Buzoienii s-au impus cu scorul de 2-0 și au revenit pe podiumul clasamentului. Victoria Metalului în restanța cu Liești a detronat-o pe CSM Râmnicu  Sărat, de pe poziția a 3-a, care a învins în weekend pe aceeași Sporting Liești.

Dincolo de jocul în creștere, arătat în ultimele etape, râmnicenii au profitat și de situația delicată de la formația gălățeană, echipă lovită serios de infectări și care nu s-a bazat în meciul de la șfârșitul săptămânii pe șapte titulari. Râmnicul a dat lovitura în ultimul mi­nut, prin reușita veteranului Marius Tîrîlă. Râmnicenii au trei puncte asigurate și după următoarea etapă, vineri, în disputa cu Sportul Chișcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 78 = 83