AMPLĂ CAMPANIE DE COLECTARE, LA RÂMNICU SĂRAT

0
339

În acest weekend, râmnicenii au ocazia să scape de obiectele voluminoase și de cele periculoase, gratuit, în cadrul campaniei organizate de către operatorul de salubrizare, RER SUD. Pentru a doua oară în acest an, se organizează o astfel de campanie adresată tuturor cetățenilor din Râmnicu Sărat care au diverse obiecte voluminoase pe care nu le mai folosesc, precum paturi, dulapuri, noptiere, covoare, uși, machete sau linoleum.

Deșeurile voluminoase se colectează pe data de 27noiembrie din poartă în poartă, pentru cetățenii de la case și pe data de 28 noiembrie de lângă platforme pentru cetățenii de la blocuri. Interval orar pentru scoaterea deșeurilor 07:00-09:00. Deșeurile periculoase provenind din deșeuri menajere se colectează din două puncte fixe de colectare, unde va staționa o mașină distinct inscripționată, în intervalul orar 08.00-16:00, dotată cu recipiente speciale pentru depozitarea deșeurilor periculoase, astfel:

  • pe 27 noiembrie – punct de colectare în Str. Drăgăicii (lângă Școala nr. 6)
  • pe 28 noiembrie – punct de colectare în Str. Păcii (lângă Spitalul TBC)

După ora 09:00, o mașină specială va trece pe la fiecare poartă, respectiv pe la fiecare platformă și va colecta deșeurile voluminoase. De asemenea, tot în acest weekend, râmnicenii pot preda personal la unul dintre cele două puncte de colectare, deșeuri periculoase. La categoria „deșeuri periculoase” sunt incluse cutii de vopseluri, recipiente de la soluții de dezinfectat, becuri, acumulatori sau baterii, de diferite tipuri și măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 31