RABLA PENTRU ELECTROCASNICE, EDIȚIE DE SĂRBĂTORI

0
421

Dacă nu ați reușit să vă luați de Black Friday, un aparat electronic sau electrocasnic nou, poate reușiți prin programul Rabla, care debutează astăzi, într-o nouă ediție, de sărbători! Înscrierile au început astăzi, de la ora 10.00  și se vor încheia joi, 25 noiembrie.

Înscrierea se face prin crearea unui cont de utilizator în aplicaţia informatică. Prin intermediul acestuia, doritorii vor  putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în prima ediţie de anul acesta a programului, nu trebuie să vă creaţi altul, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setate de dumneavoastră.

Prima etapă este destinată voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe și vase; frigiderele și congelatoarele. În etapa a doua se vor putea obține  vouchere pentru televizoare, laptopuri  și tablete, iar ultima etapă va asigura vouchere pentru achiziționarea de aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare. Valoarea unui voucher este cuprinsă între 200 și 500 de lei.

CALENDARUL PROGRAMULUI RABLA ELECTROCASNICE, EDIȚIA DECEMBRIE 2021:

  • Etapa de înregistrare a beneficiarilor: 19 noiembrie, ora 10:00 – 25 noiembrie, ora 23:59;
  • Prima etapă de oferire a voucherelor: 25 noiembrie, ora 10:00 – 2 decembrie, ora 23:59. În această etapă se obțin vouchere pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice. Buget: 14.000.000 de lei;
  • A doua etapă de oferire a voucherelor: 3 decembrie, ora 10:00 – 9 decembrie, ora 23:59. Vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. Buget alocat: 14.000.000 de lei;
  • A treia etapă de oferire a voucherelor: 10 decembrie, ora 10:00 – 16 decembrie, ora 23:59. Această ultimă etapă este dedicată aparatelor de aer condiționat, uscătoarelor de rufe și aspiratoarelor. Buget: 6.000.000 de lei.

Noua ediție aduce și o serie de modificări, cum ar fi introducerea unor noi clase pentru televizoare, până la clasa energetica G şi a unei prevederi privind caracterul nominal şi netransmisibil al voucherelor. O altă noutate este că acele trei etape în care se pot genera vouchere Rabla electrocasnice durează o singură săptămână, nu două.
Programul Rabla pentru electrocasnice a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână. Bugetul alocat ediţiei din acest an a programului „Rabla pentru electrocasnice” a fost de 75 de milioane de lei, aproape dublu faţă de sesiunea din 2019, când a fost alocată suma de 40 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =