HOROSCOP 19 -25 NOIEMBRIE 2021

0
419

Berbec – Gândește-te pe îndelete cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo, visând pur și simplu cu ochii deschiși. Provocarea perioadei constă în a învăța să trăiești cu strictul necesar pe de o parte. Iar pe de altă parte, este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la bani.

Taur – Începe o perioadă în care revelațiile vor fi abundente și ar trebui notate. Unii prieteni îți pot oferi informații prețioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar și propuneri de a petrece timpul liber împreună prin activități recreative. Depinde numai de tine cum gestionezi toate acestea.

Gemeni – Anturajul prietenilor se animă frumos începând cu această săptămână. Sunt șanse bune de a-ți lărgi acest anturaj, de a lega prietenii deosebite pe termen lung, dar și de a îmbunătăți relațiile cu prietenii vechi care merită acest efort.

Rac – Întâlniri deosebite cu oameni importanți, prin modificarea statutului tău socio-profesional sau prin schimbări ce intervin la locul de muncă. Sunt șanse de a obține aprecierile celorlalți vizavi de eforturile depuse în câmpul muncii, de a obține o funcție cu responsabilități pe termen lung.

Leu – Multe evenimente sociale. Fie că este vorba despre mediul profesional, fie de cel familial se recomandă prudență, răbdare, toleranță. Observă atent ce se petrece între tine și persoanele oficiale din preajma ta, observă cum ești privit de către ceilalți și gândește-te și la statutul tău socio-profesional.

Fecioară – Este bine aspectat segmentul banilor și bunurilor obținute prin intermediul altora, mai ales prin intermediul partenerului de viață sau al colaboratorilor din mediul profesional. Gândirea și comunicarea sunt viciate, de aceea în funcție și de situațiile în care te afli, cere sprijinul cuiva de încredere.

Balanță – Cheltuieli –  fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viață sau unui colaborator de la serviciu. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Foarte activ este segmentul partenerial și  sunt șanse deosebite de a începe o nouă etapă fructuoasă pe termen lung.

Scorpion – Dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să planifici un program de analize și consultații medicale. Relațiile parteneriale sunt tensionate și se conturează discret schimbări definitive. Analizează ceea ce se petrece și ascultă-ți vocea interioară.

Săgetător – Relațiile sentimentale se luminează începând cu această săptămână. Se conturează discuții serioase cu persoana iubită, dar și cu copiii sau despre copii. Este vremea să accepți schimbările care deja s-au produs pe segmentul amoros și care sunt ireversibile.

Capricorn – Discuții importante cu membrii familiei referitoare la investițiile patrimoniale și la relațiile cu neamurile. Ceea ce planifici acum pe segmentul familial și domestic va crea efecte pe termen lung. Relațiile sentimentale sunt amestecate.

Vărsător – Există cumva un soi de ruptură între tine și membrii familiei sau între tine și tot ce privește casa și familia în general. Îți poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de ne­voile membrilor familiei. Și totuși vei fi nevoit să o faci.

Pești – Pot apărea oferte noi de colaborare din care să câștigi mult mai bine ca până acum sau la actualul loc de muncă se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar și astfel să-ți sporească salariul. Totul este să fii atent la oportunități și deschis la schimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =